Львів – солодка столиця України - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2009)
Дані тези присвячені історичному розвитку кондитерської промисловості м. Львова та експорту кондитерських традицій зі Сходу на Захід. The thesis is devoted to historical development Confectionery industry city and Export kondyterskyh traditions with the East to the West.
Keywords: кондитерська промисловість; спадковість; традиції; мануфактура; цукерня; confectionery industry; heritage; tradition; manufacture; cukernya; кафедра гуманітарних дисциплін