Юрчак, Віра ГаврилівнаПаливода, Світлана Дмитрівна2014-06-122014-06-122009Патент 44121 UA, МПК А 23 L 1/16(2009). Макаронні вироби / Юрчак В. Г., Паливода С. Д.; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u 2009 01155 ; заявл. 13.02.2009 ; опубл. 25.09 2009, Бюл. № 18, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14977Макаронні вироби, що містять борошно пшеничне хлібопекарське, воду та камеді рослинного походження при такому співвідношенні компонентів: камеді рослинного походження, % до маси борошна,– 0,1 – 0,3. Технічний результат полягає в поліпшенні якості виробів: макаронні вироби мають вищу міцність, поліпшуються показники варильних властивостей та зменшується перехід сухих речовин у варильну воду. Macaroni products that content the wheat flour, water and in such component correlation: gums of herbal origin, % to the weight of flour, ‒ 0,1 – 0,3. The technical result is in increasing of macaroni products quality: macaroni get more durability, cooking indexes and decreasing the solids in the cooking water.uk-UKмакаронні виробихлібопекарське борошнокамедіякістьmacaroni productswheat flourgumsqualityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМакаронні вироби (Патент на корисну модель № 44121)Other