Подковко, Оксана АнатоліївнаРашевська, Тамара Олексіївна2014-10-312014-10-312014Подковко, О. А. Масляна паста з порошком із червного столового буряка / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17868На сьогодні як в Україні, так і у більшості розвинутих країн популярною тенденцією стала розробка і впровадження продуктів харчування з функціональними властивостями. Це і недивно, адже той факт, що стан нашого здоров'я залежить від способу харчування є загальновизнаним. Одним із шляхів отримання функціональних харчових продуктів є збагачення продуктів повсякденного вжитку біологічно активними добавками, які отримані із натуральної сировини. To date, both in Ukraine and in most developed countries popular the trend has been the development and implementation of food functional properties. This is not surprising, because the fact that the state of our health depends on how food is generally recognized. One way obtaining functional food products are dressing everyday dietary supplements that are derived from natural raw materials.otherстоловий бурякбетаїнмасляна пастаred beetsbetaineoil pasteкафедра технології молока і молочних продуктівМасляна паста з порошком із червоного столового бурякаOther