Кузьмін, Олег ВолодимировичОмельченко, Марія СергіївнаХареба, Олена ВасилівнаХареба, Володимир ВасильовичКуц, Олександр Володимирович2025-01-222023Визначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви / О. Кузьмін, М. Омельченко, О. Хареба, В. Хареба, О. Куц // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 111–113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46551У дослідженні розглянуто антиоксидантний потенціал неїстівної частки гарбуза (Cucurbita moschata, сорт "Доля") для створення сиропу-топінгу у технологіях холодних десертів, що пропонує інноваційний і стійкий підхід до використання побічних продуктів харчуванняThis study examines the antioxidant potential of inedible pumpkin parts (Cucurbita moschata, variety "Dolya") for creating a syrup topping in cold dessert technologies, offering an innovative and sustainable approach to utilizing food by-productsukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїантиоксидантна здатністьнеїстівна частка гарбузахолодна солодка стравахарчові технологіїресторанний бізнесantioxidant capacityinedible pumpkin partscold dessertCucurbita moschatafood technologyrestaurant industryВизначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої стравиThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684