Васютинська, Юлія ОлегівнаКузьмінська, Наталія Леонідівна2013-10-142013-10-142011Васютинська, Ю. О. Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості / Ю. О. Васютинська, Н. Л. Кузьмінська // Міжнародний журнал «Актуальні проблеми економіки». - 2011. - № 7. - С. 97 – 106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10362У статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, при цьому харчова промисловість і її галузі розглядаються згідно класифікації видів економічної діяльності (КВЕД). Для покращення інноваційної діяльності підприємства запропоновано особливу увагу звернути на фінансування інновацій. The article analyzed the innovation of the food industry, and the food industry and its industry are considered under the Nomenclature of Activities European Community (NACE). To improve innovation company proposed to pay special attention to the financing of innovation.otherінноваціїінноваційна діяльністьКВЕДinnovation activitiesNACEinnovationкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловостіArticle