Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості - Васютинська, Юлія Олегівна; Кузьмінська, Наталія Леонідівна (My University, 2011)
У статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, при цьому харчова промисловість і її галузі розглядаються згідно класифікації видів економічної діяльності (КВЕД). Для покращення інноваційної діяльності підприємства запропоновано особливу увагу звернути на фінансування інновацій. The article analyzed the innovation of the food industry, and the food industry and its industry are considered under the Nomenclature of Activities European Community (NACE). To improve innovation company proposed to pay special attention to the financing of innovation.
Keywords: інновації (харчова промисловість); innovation (food industry); КВЕД; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.