Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЛагода, Володимир АндрійовичКарпович, Інна ВіталіївнаЛагода, Володимир АндрійовичМанк, Валерій Веніамінович2013-10-022013-10-022002Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропу із пшениці з використанням природних сорбентів і активованого вугілля / А. О. Шеремет, І. В. Карпович, В. А. Лагода, В. В. Манк // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів , Київ, 23 –25 квітня 2002 р. / НУХТ. – Київ, 2002. – Ч. 2. – С. 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10033Запропоновано оптимальні умови знебарвлення глюкозного розчину з використанням природних сорбентів і активованого вугілля. The optimum conditions discoloration glucose solution using natural sorbents and activated carbon.otherсорбентзнебарвленняактивоване вугілляглюкозний розчинкафедра технології цукру і підготовки водиsorbentdiscolorationactivated carbonglucose solutionкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропу із пшениці з використанням природних сорбентів і активованого вугілляThesis