Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаКоломієць, Наталія СергіївнаКаліцун, Марта ВолодимирівнаХоменко, Олеся Михайлівна2023-05-012023-05-012015Патент на винахід № 108002 UA, A23L 1/314 (2006.01) A23L 1/317 (2006.01) Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів / Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є., Коломієць Н. С., Каліцун М. В., Хоменко О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 2013 07791 ; заявл. 19.06.2013 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40507Винахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, а саме фаршу, що містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить капусту тушковану і сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, namely minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains stewed cabbage and lentils hydrated 1:3.otherфаршм'ясо-рослинні напівфабрикатиminced meatmeat and vegetable semi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108002 UA)Other