Устименко, Ігор Миколайович2020-02-072020-02-072019Устименко, І. М. Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортименту / І. М. Устименко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 3-5 жовтня 2019 р. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 175-177.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30685Доведено перспективність використання харчових емульсій як поліфункціональних напівфабрикатів для розроблення технологій кулінарної продукціїotherхарчова емульсіяказеїнат натріюсоусемульсіякулінарна продукціяполіфункціональний напівфабрикатfood emulsionsodium caseinatesauceemulsionsemi-functionalsemi-finished productculinary productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПоліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортиментуThesis