Поліфункціональний напівфабрикат для виробництва кулінарної продукції широкого асортименту - Устименко, Ігор Миколайович (My University, 2019)
Доведено перспективність використання харчових емульсій як поліфункціональних напівфабрикатів для розроблення технологій кулінарної продукції
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; соус; емульсія; кулінарна продукція; поліфункціональний напівфабрикат; food emulsion; sodium caseinate; sauce; emulsion; semi-functional; semi-finished product; culinary products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції