Лабжинська, Маргарита ЮріївнаСупрун-Крестова, Олена Юріївна2020-06-042020-06-042020Лабжинська, М. Ю. Дослідження способів виробництва круп швидкого приготування / М. Лабжинська, О. Супрун-Крестова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31145В роботі наведено результати дослідження різних способів виробництва крупів швидкого приготування. Розглянуто додаткові процеси оброблення сировини: гідротермічна обробка в поєднанні з плющенням, спучуванням або процесом мікронізації. The paper presents the results of a study of different methods of production of instant cereals. Additional processes of raw material processing are considered: hydrothermal treatment in combination with flattening, swelling or micronization process.крупаcerealsспосіб виробництваmethod of productionпараметриparametersкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження способів виробництва круп швидкого приготуванняOther