Туліна, Олександра ЄвгенівнаШаран, Лариса ОлександрівнаГубеня, Вячеслав ОлександровичБондар, Наталія ПетрівнаШаран, Андрій Васильович2022-06-062022-06-062022Доцільність впровадження крафтової броварні в умовах засобу розміщення / О. Туліна, Л. Шаран, В. Губеня, Н. Бондар, А. Шаран // Sworld Journal. – 2022. – Is. 11 Part 4. – P. 127–133https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37605Одним із напрямку розширення асортименту послуг ми пропонуємо впровадити власну броварню при готелі для підвищення конкурентоспроможності закладу у сфері гостинності. One of the ways to expand the range of services, we propose to introduce its own brewery at the hotel to increase the competitiveness of the institution in the field of hospitality.інноваційний продуктконкурентоспроможністьготелькрафтова броварняinnovative productcompetitivenesshotelcraft breweryкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології зберігання і переробки зернаДоцільність впровадження крафтової броварні в умовах засобу розміщенняArticle