Доцільність впровадження крафтової броварні в умовах засобу розміщення - Туліна, Олександра Євгенівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2022)
Одним із напрямку розширення асортименту послуг ми пропонуємо впровадити власну броварню при готелі для підвищення конкурентоспроможності закладу у сфері гостинності. One of the ways to expand the range of services, we propose to introduce its own brewery at the hotel to increase the competitiveness of the institution in the field of hospitality.
Keywords: індустрія гостинності; hospitality industry; броварня готелю; крафтова броварня; craft brewery; hotel brewery; craft brewery; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології зберігання і переробки зерна