Оцінка ефективності податкового планування підприємств - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2013)
У статті визначені елементи етапу оцінки ефективності податкового планування підприємств та запропонована система показників результативності, використання якої дозволяє провести таку оцінку. In the article certain elements of the state of the state of the tax planning of enterprise and offered system of indexes of effectiveness of the use of which allow to conduct such estimation.
Keywords: ефективність; підприємство; оцінка; efficiency; enterprise; estimation; кафедра фінансів