Формування та розвиток інтегрованих об'єднань в АПК та харчовій промисловості України - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
Розглянуто основні принципи, цілі та мотиви створення інтегрованих об'єднань в агропромисловому секторі та харчовій промисловості України. The basic principles, goals and motives of integrated organizations in the agricultural sector and the food industry in Ukraine.
Keywords: інтеграція; інтегровані об'єднання; об'єднання; merger integration; integrated union; кафедра економіки праці та менеджменту