Удосконалення нормування праці на підприємстві - Чернявська, Діана Олександрівна; Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2019)
В умовах розвитку ринкових відносин та поглиблення економічної самостійності підприємств, безпека праці набуває великого значення, як засіб скорочення втрат та затрат на лікування та відновлення здоров'я працівників, підвищення продуктивності праці, що обумовлює актуальність даного дослідження. У даній роботі проаналізовано та запропоновано методики навчання з питань охорони праці та безпечного виконання робіт. Такі методики особливо актуальні для щойно прийнятих працівників, яким призначено стажування і необхідно в короткі терміни отримати вміння та навички з безпечного та ефективного виконання робіт.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; стажування; навчання; кросс-тренинг; методика TWI; occupational safety; internships; training; cross-training; training within industry (TWI)