Фінансові ризики функціонування системи менеджменту публічного акціонерного товариства - Мурашкін, О. К. (My University, 2013)
Розкривається сутність та класифікація фінансових ризиків публічного акціонерного товариства, наведено підходи щодо оцінки фінансових ризиків в системі менеджменту публічного акціонерного товариства. Запропоновано шляхи мінімізації фінансових ризиків в системі менеджменту публічного акціонерного товариства. Essence and classification of financial risks public company, are approaches to measuring financial risk management system in the public company. The ways of minimizing financial risks management system public company.
Keywords: фінансовий ризик; система менеджменту публічного акціонерного товариства; методи оцінки фінансових ризиків; механізми мінімізації фінансових ризиків; financial risk; management system public company; methods of measuring financial risks; mechanisms to minimize financial risks; кафедра фінансів