Мостенська, Тетяна Леонідівна2014-12-022014-12-022014Мостенська, Т. Л. Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки / Т. Л. Мостенська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 699.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18917На думку науковців існують три основні складові продовольчої безпеки: наявність харчування, доступність харчових продуктів (можливість придбати харчування), достатня кількість корисних речовин в харчуванні.otherпродовольча безпекапродукти харчуванняенергетична цінністьпродовольственная безопасностьэнергетическая ценностьпродукты питанияfood safetyfoodenergy valueкафедра економіки праці та менеджментуЕнергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпекиThesis