Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки - Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2014)
На думку науковців існують три основні складові продовольчої безпеки: наявність харчування, доступність харчових продуктів (можливість придбати харчування), достатня кількість корисних речовин в харчуванні.
Keywords: продовольча безпека; продукти харчування; енергетична цінність; продовольственная безопасность; энергетическая ценность; продукты питания; food safety; food; energy value; кафедра економіки праці та менеджменту