Кравчук, Зоя ДмитрівнаКовальчук, Володимир ПетровичГогоман, Ігор ВолодимировичОлійник, Світлана Іванівна2013-10-252013-10-251997За оцінками дегустаторів / З. Д. Кравчук, В. П. Ковальчук, І. В. Гогоман, С. І. Олійник // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 2. - С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10702Проаналізовано способи очищення води та водно-спиртових сумішей, виконано аналітичну оцінку зразків горілок, запропоновано шляхи підвищення якості лікеро-горілчаної продукції.otherводадегустаціядемінералізаціяводоочисткагорілкаводадегустациядеминерализацияводоочисткаводкаwatertastingdesalinationwater treatmentvodkaкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗа оцінками дегустаторівArticle