За оцінками дегустаторів - Кравчук, Зоя Дмитрівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Гогоман, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 1997)
Проаналізовано способи очищення води та водно-спиртових сумішей, виконано аналітичну оцінку зразків горілок, запропоновано шляхи підвищення якості лікеро-горілчаної продукції.
Keywords: вода; дегустація; демінералізація; водоочистка; горілка; вода; дегустация; деминерализация; водоочистка; водка; water; tasting; desalination; water treatment; vodka; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства