Дослідження основних фізичних якостей студентів економічного факультету - Розпутній, Олександр Петрович (My University, 2008)
Необхідною умовою досягнення мети кожного дослідження є розробка відповідної методології, яка дозволяє цілеспрямовано вирішувати поставлені завдання та уникати дублювання отриманих результатів. A necessary condition for achieving the goal of each study is working appropriate methodology that allows targeted solve task and avoid duplication of received results.
Keywords: фізична підготовленість студентів; physical fitness of students; кафедра фізичного виховання