Вплив відповідності встановленої рентабельності та наявної прибутковості хлібопекарних підприємств - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2009)
Досліджено та проаналізовано відповідність встановленого рівня рентабельності місцевими і державними органами влади та наявної прибутковості хлібопекарних підприємств. Investigated and analyzed according to the established level of profitability of local and state authorities and profitability of existing bakery enterprises.
Keywords: економічна діяльність; прибуток; встановлена рентабельність; наявна прибутковість; economic activity; income; installed profitability; return on existing; кафедра економічної теорії