Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин - Шейко, Таміла Володимирівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Марценюк, Олександр Степанович (My University, 2011)
Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом.Investigational kinetics of adsorption pectin matters from beetroot juice by a natural mineral shungit
Keywords: пектин; пектинові речовини; сік столового буряка; pectin matters; процес адсорбції; juice of table beet; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; process of adsorption