Шейко, Таміла ВолодимирівнаМельник, Людмила МиколаївнаМарценюк, Олександр Степанович2021-03-292021-03-292011Шейко, Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 38. – С. 5–9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33180Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом.Investigational kinetics of adsorption pectin matters from beetroot juice by a natural mineral shungitotherпектинпектинові речовинисік столового бурякаpectin mattersпроцес адсорбціїjuice of table beetкафедра процесів і апаратів харчових виробництвprocess of adsorptionОчищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовинArticle