Пасічний, Василь МиколайовичМороз, Олена ОлексіївнаЗахандревич, Ольга Анатоліївна2013-03-012013-03-012008Пасічний, В.М. Дослідження характеристик м’ясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2008. – Т. 10. – №2 (37), Ч. 5. – С.101-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6637В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.otherтехнологіям’ясні фаршімолочна сироваткасухе молокостабілізатори рНбуферна ємністьмоноцукриексудативне м’ясоtechnologyminced meatwheymilk powderstabilizers pHbuffer capacitymonosaccharidesexudative meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молокаArticle