Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока - Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Захандревич, Ольга Анатоліївна (My University, 2008)
В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.
Keywords: технологія; м’ясні фарші; молочна сироватка; сухе молоко; стабілізатори рН; буферна ємність; моноцукри; ексудативне м’ясо; technology; minced meat; whey; milk powder; stabilizers pH; buffer capacity; monosaccharides; exudative meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів