Голуб, Іванна Олександрівна2022-10-122022-10-122022Голуб, І. О. Дослідження використання закваски спонтанного бродіння з гречаного борошна в технології пшеничного хліба з впровадженням розроблених технологічних рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванна Олександрівна Голуб ; наук. керівник Лариса Анатолівна Михонік. – Київ, 2022. – 115 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38039otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівборошно зеленої гречкивуглеводно-амілазний комплексспонтанне бродіннязаквасканетрадиційна сировинагранулометричний складхліб «Смачненький»хліб «Житній з корицею»батон «Волинський»хлібчик «Гречаний»Дослідження використання закваски спонтанного бродіння з гречаного борошна в технології пшеничного хліба з впровадженням розроблених технологічних рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. РівнеOther