Пристрої формування упаковки із термозварних рулонних матеріалів - Гавва, Олександр Миколайович; Волчко, Анатолій Іванович; Масло, Микола Андрійович; Куштан, В. П. (рукавоутворювач, 2005)
Розглянуті основні концептуальні підходи до проектування пристроїв формування упаковок із термозварних полімерних рулонних матеріалів одно- потоковими і багатопотоковими рукавоутворювачами. Приведена методика визначення геометричних параметрів рукавоутворювачів. The basic conceptual approaches to the design of devices forming packages of weldable plastics single-threaded and multithreaded rukavoobrazovatelyami. The technique of determining the geometric parameters
Keywords: упаковка; формувальний контур; gpackagin; rukavoobrazovatelyami; forming circuit; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки