Обґрунтування структури інноваційного потенціалу підприємства - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2010)
Обґрунтовується структура інноваційного потенціалу із визначанням окремих складових і їх основних характеристик. Grounded structure of the innovation potential of determining individual components and their main characteristics.
Keywords: інноваційний потенціал підприємства; innovative potential of the enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту