Сучасні вимоги та проблеми реалізації системи управління ВНЗ - Звалиська, Светлана (My University, 2014)
На сучасному етапі в галузі освіти України для розв'язання завдань підвищення якості одержуваних у ВНЗ знань необхідні розробка й використання нових підходів, що базуються на сучасних методологіях управління. At present Ukraine in the field of education to solve problems to improve the quality of knowledge obtained in universities need to develop and use new approaches that are based on modern management methodology.
Keywords: системи управління ВНЗ; методології управління; якість підготовки фахівців; system of universities; management methodology; quality of training