Перспективи виробництва м’ясних продуктів з використанням поглиначів кисню - Пасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Бомко, Ірина Василівна (My University, 2012)
Використання поглиначів кисню дозволяє забезпечувати зберігання продуктів харчування в межах температур 0...26 °С і згідно висновку МОЗ збільшити терміни зберігання варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених ковбас та виробів з соленого м’яса в сервірувальній, порційній нарізці і цілим виробом в 0,5.. .2,5 рази. The use of oxygen absorbers ensures food storage temperatures within 0 ... 26 ° C and concluded under the Ministry of Health to increase the shelf life of boiled sausages, sausages, smoked sausages and salted meat products from a Serving, cutting portions and whole product to 0 5 .. .2,5 times.
Keywords: м’ясопереробка; м’ясні продукти; поглиначі кисню; oxygen absorbers; meat processing; meat Products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів