Пасічний, Василь МиколайовичЖелуденко, Юлія ВолодимирівнаБомко, Ірина Василівна2015-07-032015-07-032012Пасічний, В. М. Перспективи виробництва м’ясних продуктів з використанням поглиначів кисню / В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, І. В. Бомко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 17-18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21537Використання поглиначів кисню дозволяє забезпечувати зберігання продуктів харчування в межах температур 0...26 °С і згідно висновку МОЗ збільшити терміни зберігання варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених ковбас та виробів з соленого м’яса в сервірувальній, порційній нарізці і цілим виробом в 0,5.. .2,5 рази. The use of oxygen absorbers ensures food storage temperatures within 0 ... 26 ° C and concluded under the Ministry of Health to increase the shelf life of boiled sausages, sausages, smoked sausages and salted meat products from a Serving, cutting portions and whole product to 0 5 .. .2,5 times.м’ясопереробкам’ясні продуктипоглиначі киснюoxygen absorbersmeat processingmeat Productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи виробництва м’ясних продуктів з використанням поглиначів киснюOther