Математична модель та алгоритм рішення задачі про оптимальний лінійний розкрій - Чорнобай, Катерина Юріївна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2019)
В даній роботі розглянута задача про економний лінійний розкрій матеріалів, що є актуальним для багатьох галузей виробництва і в будівництві засобами MS Excel.In this paper, we consider the problem of economical linear cutting of materials, which is relevant for many industries and in construction using MS Excel.
Keywords: задача лінійного програмування; симплекс метод; надбудова «Пошук рішення»; linear programming problem; simplex method; search for solution add-in; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки