Загальні відомості про системи теплопостачання харчових виробництв. Використання вторинних ресурсів. Поновлювальні енергетичні ресурси - Мельник, Зіновій Петрович (My University, 2013)
Розглянуто основні стадії системи теплопостачання промислових підприємств, особливості розподілу теплового навантаження по сезонам і особливості розрахунку теплового постачання по різним статтям витрат. Окремо розглядаються питання використання вторинних енергоресурсів та поновлювальних джерел енергії.
Keywords: теплопостачання; вторинні енергоресурси; відновлювальні енергоресурси; теплоснабжения; вторичные энергоресурсы; возобновляемые энергоресурсы; heating; waste energy; renewable energy resources; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки