Склад фотохромного матеріалу (Деклараційний патент на винахід № 70555) - Іщенко, Віра Миколаївна; Перепелиця, Олександр Петрович; Полумбрик, Олег Максимович; Фоменко, Веніамін Васильович (My University, 2004)
Склад фотохромного матеріалу, що включає гідрат тримолібдату диметиламонію, який відрізняється тим, що додатково містить крохмальний клей в такому співвідношенні інгредієнтів, мас. %: тримолібдату диметиламонію [(CH3)2NH2]2Mo3O10∙H2O – 10-90; крохмальний клей – 9-10.

The composition of photochromical material including dimethylammonium threemolybdate monohydrate, what is differing so much, what additinaly is containing starchy glue in that ratio ingredients, mas.%: Dimethylammonium threemolybdate monohydrate – 10-90; Starch dlue – 90-10.
Keywords: склад; фотохромний матеріал; диметиламоній тримолібдат моногідрат; composition; phochromical material; dimethylammonium threemolybdate monohydrate; кафедра харчової хімії