Формування особистості студентів у процесі роботи наставника академічної групи - Жовнірський, В. В.; Танащук, Людмила Іванівна; Семенова, Олена Іванівна; Степанець, Любов Филимонівна (My University, 2002)
Охарактеризовано основну мету виховання студентства, особливості методів і засобів виховання залежно від курсу навчання студентів. The basic purpose of training students, specific methods and means of education, depending on the course of study students.
Keywords: виховна робота; educational work; студентство; наставник академічної групи; students; academic mentor group; кафедра екології та екоменеджменту