Інтегроване використання біотехнологічних альтернатив в адаптивних агробіоінженерних системах - Таргоня, Василь Сергійович; Лісовий, Максим Миколайович; Кириленко, Юрій Сергійович; Дрозд, Петро Юрійович (My University, 2016)
Наведено визначення адаптивної агробіоінженерної системи як варіанта постіндустріальної агротехнології, запропоновано алгоритм та методи вибору технологічного варіанта інтегрованого використання біотехнологічних альтернатив, технологічний проект адаптивної агробіоінженерної системи виробництва високоліквідної натуральної сировини в хмелярстві. Determination of the adaptive agrobioingenernoy system as a variant of postindustrialnoy agrotehnologii is resulted, an algorithm and methods of choice of technological variant of the integrated use of biotechnological alternatives, technological project of the adaptive agrobioingenernoy system of production of visokolikvidnogo natural raw material is offered in the hop-grower.
Keywords: адаптивна система; hop growing; біотехнологічні альтернативи; biotechnological alternatives; adaptive system; хмелярство