Імунотерапевтичні підходи у лікуванні герпетичних інфекцій - Скроцька, Оксана Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Соломінчук, В. М.; Жолобак, Надія Михайлівна (My University, 2012)
О характеризовані можливі наслідки інфікування людини герпес вірусами та наведені основні класи препаратів, що використовуються в У країні для імунотерапії герпесвірусних інфекцій. Здійснено порівняльну характеристику таких класів препаратів, як інтерферони, індуктори інтерферонів та імуномодулятори, розглянуто їх переваги та недоліки. The possible consequences of human infecting by Herpesviridae are shown. The basic classes of preparations used in Ukraine for the immunotherapy of Herpesviridae infections, in particular interferons, inductors of interferons and immunomodulators are described. The comparative description of these preparations and their advantages and disadvantages are presented.
Keywords: герпес; інтерферони; індуктори інтерферонів; імуномодулятори; herpesviridae; interferons; inductors of interferons; immunomodulators; кафедра біотехнології і мікробіології