Формування гармонічної особистості при вивченні філософії - Михалевич, Артур Петрович; Панченко, Олександра Павлівна; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2018)
Гармонія - це досягнення стану душевного спокою. Гармонія - це вища форма організованості та краси. Вивчення філософії дозволяє збагнути єдність та гармонійність світу і місця людини в ньому. Harmony is the achievement of a state of peace of mind. Harmony is the highest form of organization and beauty. The study of philosophy allows us to understand the unity and harmony of the world and the place of man in it.
Keywords: гармонічна особистість; формування; філософія; philosophy; formation; harmonious person; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології молока і молочних продуктів