Підвищення харчової цінності з додаванням порошку лушпиння цибулі - Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2020)
Проведено дослідження з метою визначення якості макаронних виробів підвищеної харчової цінності з додаванням лушпиння цибулі. Оптимальний вміст порошку – 5 % до маси борошна, оскільки виробництво не приведе до перевитрат, а при порівнянні з контрольним зразком якість покращується. A study was conducted to determine the quality of pasta of high nutritional value with the addition of onion peel. The optimal powder content is 5% by weight of flour, as production will not lead to overspending, and when compared with the control sample, the quality improves.
Keywords: харчова цінність; лушпиння цибулі; nutritional value; onionskin; кафедра експертизи харчових продуктів