Грек, Олена ВікторівнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-12-102013-12-102013Грек, О. В. Інноваційні розробки в молочній галузі / О. В. Грек, Т. Г. Осьмак // Молочная индустрия. - 2013. – № 2. – С. 42-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11885Наведена схема наукової діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій. Обгрунтовані технології різних видів молочних продуктів зі збалансованим складом основних нутрієнтів. This scheme science department of technology of milk and dairy products, National University of Food Technologies. The technology of different kinds of dairy products with a balanced composition of major nutrients.uk-UKнаукаscienceсироваткаserumморозивоice creamмасло вершковеbutterмолочні консервиcanned milkкафедра технології молока і молочних продуктівІнноваційні розробки в молочній галузіArticle