Інноваційні розробки в молочній галузі - Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2013)
Наведена схема наукової діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій. Обгрунтовані технології різних видів молочних продуктів зі збалансованим складом основних нутрієнтів. This scheme science department of technology of milk and dairy products, National University of Food Technologies. The technology of different kinds of dairy products with a balanced composition of major nutrients.
Keywords: інновації (молокопереробка); функціональні молочні продукти; сироватка молочна; functional dairy products; innovations (dairy processing); кафедра технології молока і молочних продуктів