Махинько, Валерій МиколайовичМахинько, В’ячеслав Андрійович2018-06-072018-06-072018Патент 125054 UA МПК G01N 33/10 (2006.01), G01B 9/00, A21C 14/00 Пристрій для визначення розпливання клейковини і тіста / Махинько В. М., Махинько В. А; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201712282 ; заявл. 12.12.2017 ; опубл. 25.04.2018 ; Бюл. №8, 2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27589Корисна модель відноситься до лабораторного обладнання і може бути використана для визначення показника розпливання клейковини і тіста шляхом вимірювання діаметру кульки клейковини чи тістової заготовки. Технічний результат полягає у підвищенні точності знімання показників та автоматизації процесу вимірювання і розрахунку досліджуваної величини. The utility model relates to laboratory equipment and can be used to determine the gluten and dipstick dispersion by measuring the diameter of a gluten or a dough ball. The technical result is to improve the accuracy of removing the indicators and automate the measurement process and calculate the investigated value.uk-UKтістоякістьлабораторіясенсороцінюванняхлібопеченняdoughqualitylaboratorysensorevaluationbakeryкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПристрій для визначення розпливання клейковини і тіста (патент на корисну модель № 125054)Other