Чернявська, Аліна ОлегівнаТенетка, Аліна ІванівнаБілько, Марина ВолодимирівнаБабич, Ірина Михайлівна2016-06-162016-06-162012Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання / А. О. Чернявська, А. І. Тенетка, М. В. Білько, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 195-196.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23581Колір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноматеріалколірфенольні речовиниwinecolorphenolic substancesДослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберіганняThesis