Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання - Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2012)
Колір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; виноматеріал рожевий; колір вина; фенольні речовини