Національний університет харчових технологій2014-03-272014-03-272012Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 3 ч. : програма і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 – 3 квітня 2012 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13502Видання містить програму і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості. The publication contains the materials and 78 international scientific conference young scientists and students. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods , the use of new raw material , advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry. To young scientists and researchers who are engaged in designated problems in the food industry.харчова промисловістьхарчуваннянаукові здобуткифункціональні продуктиресурсоощадні технологіїfood processingscientific achievementsnutritionfunctional foodsresource saving technologiesНаукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті