Харчишина, Олена Володимирівна2012-09-262012-09-262010Харчишина, О. В. Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку / О. В. Харчишина // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії : збірник наукових праць. – 2010. – Вип. 2 (19) : Економічні науки. – С. 249–255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3031Подано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Досліджено сировинну базу харчової промисловості області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів і напоїв. Розглянуто результати анкетного дослідження організаційної культури підприємств області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.The paper covers the result of the investigation of the current state of food industry enterprises in Zhytomyr region. The paper inquires into resources of raw materials of food industry enterprises. The author estimates factors and trends of development of food industry enterprises. The paper reviews the results of questioning enterprises about corporate culture. The paper highlights the influence of organizational culture on the state of food industry enterprises.otherорганізаційна культурахарчова промисловістьorganizational culturefood industryХарчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвиткуArticle