Готелі з організацією водних атракцій: закордонний та вітчизняний досвід - Іщенко, Тетяна Іванівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна (My University, 2021)
Розглянуто поняття «водний туризм» та з’ясовано його сутність. Проаналізовано використання світовими та вітчизняними готелями природних водних ресурсів для впровадження послуг з активного та пасивного водного відпочинку. Розкрито передумови розвитку українських готелів з організацією водних атракцій для підвищення туристичної привабливості країни. The concept of "water tourism" was considered and its essence clarified. The use of natural water resources by international and domestic hotels for the implementation of active and passive water recreation services is analyzed. The prerequisites for the development of Ukrainian hotels with the organization of water attractions to increase the country's tourist attractiveness are revealed.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; водний туризм; готель; відпочинок; water tourism; hotel; recreation