Про зв’яок між періодичними розв’язками диференціальних та різницевих рівнянь - Могильова, Вікторія Віталіївна; Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2004)
Встановлено зв’язок між періодичними розв’яками систем диференціальних та різницевих рівнянь при достатньо малому кроці. The connection between periodical solutions of systems of differential and difference equations for a sufficiently small step.
Keywords: диференціальне рівняння; різницеве рівняння; періодичний розв’язок; differential equations; difference equations; periodical solutions; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.