Вплив дисперсності гідроксиду кальцію вапняного молока на його реологічні властивості - Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Вєрченко, Лідія Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Мірошник, Володимир Олександрович (My University, 2007)
Доведено, що питома поверхня твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока відповідає за його реологічні властивості, знайдено оптимальний діапазон питомої електропровідності вапняного молока, яку рекомендовано вимірювати за стабільної густини 1,18 г/см3. It is well-proven that the specific surface of hard phase of gidroksidu of calcium of limewater answers reologichni property after his, the optimum range of specific conductivity of limewater, which it is recommended to measure at the stable closeness of 1,18 g/sm3, is found.
Keywords: гідроксид кальцію; вапняне молоко; дисперсність; реологічні властивості; gidroksid of calcium; limewater; dispersion; reologichni properties; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології оздоровчих продуктів