Розробка плану проведенння реструктуризації підприємства - Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2011)
У статті визначено функціональні напрямки проведення реструктуризації підприємств, на підставі яких уточнено її сутність. Розглянуто сутнісний зміст бізнес-плану проведення реструктуризації. Визначено умови застосування програми реструктуризації до практики управління діяльністю підприємства In the article functional directions of realization are certain restructuring of enterprises, which her essence is specified on the basis of. Essence maintenance of business plan of realization of restructuring is considered. The terms of application of the program of restructuring are certain to practice of management of enterprise activity.
Keywords: концепція; science problems; conception; кафедра туристичного та готельного бізнесу