Миронець, Наталія ВолодимирівнаБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-06-232014-06-232014Миронець, Н. В. Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами/ Н. В. Миронець, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених,аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 406-408.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15488Удосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains caroteneotherморкваяблукасоусиcarrotsapplessaucesкафедра технології консервуванняУдосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинамиOther