Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами - Миронець, Наталія Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Удосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains carotene
Keywords: морква; яблука; соуси; carrots; apples; sauces; кафедра технології консервування