Яриш, Вікторія Сергіївна2022-10-312022-10-312022Яриш, В. С. Розроблення системи управління безпечністю виробництва сметани жирністю 15% для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Яриш ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 103 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38585otherкафедра експертизи харчових продуктівпідприємство ТДВ «Яготинський маслозавод»сметана жирністю 15 %розроблення системи безпечностіРозроблення системи управління безпечністю виробництва сметани жирністю 15% для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»Other