Бірюк, Юлія ВікторівнаПолоз, Денис СергійовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-01-302023-01-302021Бірюк, Ю. В. Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в Україні / Ю. В. Бірюк, Д. С. Полоз, О. А. Чернюшок / Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнародна науково-технічна конференція, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 188–189https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38949Проведено аналіз ринку напівфабрикатів України, що всупереч усім кризовим явищам досить стійкий. Український споживач все частіше робить вибір на користь заморожених напівфабрикатів, які дозволяють йому заощадити час на приготування їжі. An analysis of the market of semi-finished products of Ukraine was conducted, which, despite all the crisis phenomena, is quite stable. The Ukrainian consumer increasingly chooses frozen semi-finished products, which allow him to save time on cooking.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввиробництворинокм’ясні напівфабрикатипельменічебурекифрикаделькизаморожені напівфабрикатиproductionmarketsemi-finishedproductsdumplingschebureksmeatballsfrozen semi-finished productsАналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в УкраїніThesis