Аналіз ринку м’ясних напівфабрикатів в Україні - Бірюк, Юлія Вікторівна; Полоз, Денис Сергійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2021)
Проведено аналіз ринку напівфабрикатів України, що всупереч усім кризовим явищам досить стійкий. Український споживач все частіше робить вибір на користь заморожених напівфабрикатів, які дозволяють йому заощадити час на приготування їжі. An analysis of the market of semi-finished products of Ukraine was conducted, which, despite all the crisis phenomena, is quite stable. The Ukrainian consumer increasingly chooses frozen semi-finished products, which allow him to save time on cooking.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; виробництво; ринок; м’ясні напівфабрикати; пельмені; чебуреки; фрикадельки; заморожені напівфабрикати; production; market; semi-finished; products; dumplings; chebureks; meatballs; frozen semi-finished products