Професійно-прикладна фізична підготовка майбутніх спеціалістів - Міцкевич, Наталія Іванівна (My University, 2013)
В статті проведено аналіз ролі професійно-прикладної фізичної підготовки майбутніх спеціалістів . Були досліджені фактори які мають безпосередній вплив на формування підготовки спеціалістів. Також визначено основні аспекти, що впливають на підготовку. Роз’яснено викладачам про їх поведінку та діяльність. Висунуто пропозиції. The analysis of role of professional-applied training for future specialists at physical education was conducted in this article. The factors which have an effect on the formation of the training of specialists were explored. Also the main aspects which have an influence on the training were determined. Teachers and students were explained about their behavior and activities. The suggestions were provided.
Keywords: здоров'я; фізичне виховання; індивідуальний підхід; практичні навички; стійкість організму; критерії оцінки; health; physical education; individual approach; resistance of the organism; evaluation criteria; кафедра фізичного виховання