Актуальність використання графічних методів в аналізі показників гідної праці України - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2022)
Розглянуто актуальність розрахунку індексу регіонального розвитку за показниками гідної праці. Представлено необхідність використання графічного методу для більш глибокого аналізу узагальнюючого показника. The relevance of calculating the index of regional development based on indicators of decent work is considered. The necessity of using a graphic method for a more in-depth analysis of a generalizing indicator is presented.
Keywords: індекси; регіональний розвиток; гідна праця; графічний метод; Indexes; regional development; decent work; graphical method; кафедра економіки праці та менеджменту