Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining - Frolova, Natalia; Ivanova, Victoria; Karputina, Margarita (My University, 2013)
Researchers are actual in flavor technologies, quality control of raw material with predicting of its perspective and trends of use in flavored products. Актуальні дослідження в технології аромату, контролю якості сировини з прогнозуванням його перспективи та тенденції використання в ароматизованих продуктах.
Keywords: essential oil; flavor; distillation; ефірні олії; аромат; дистиляція; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів