Frolova, NataliaIvanova, VictoriaKarputina, Margarita2013-10-072013-10-072013Frolova, N. Preparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtaining / Nataliia Frolova, Viktoriia Ivanova, Marharyta Karputina // NEEFood-2013 : Book of abstracts, May 27-28, 2013. – Kiev: NUFT, 2013. – P. 83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10116Researchers are actual in flavor technologies, quality control of raw material with predicting of its perspective and trends of use in flavored products. Актуальні дослідження в технології аромату, контролю якості сировини з прогнозуванням його перспективи та тенденції використання в ароматизованих продуктах.enessential oilflavordistillationефірні оліїароматдистиляціякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівPreparative simulated distillation in the technological process management of natural flavor obtainingThesis