Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності - Богдан, Олександр Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2023)
Предметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу зі спіруліною» (із додаванням 5, 10, 15, 20 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; овочеві страви; овочеве рагу; овочеве рагу зі спіруліною; vegetable dishes; vegetable stew; vegetable stew with spirulina