Богдан, Олександр СергійовичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-11-012023-11-012023Богдан, О. Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності / О. Богдан, Н. Стукальська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю, 18 травня 2023 р. м. Львів. – 2023. – С.254-256https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41361Предметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу зі спіруліною» (із додаванням 5, 10, 15, 20 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїовочеві стравиовочеве рагуовочеве рагу зі спіруліноюvegetable dishesvegetable stewvegetable stew with spirulinaУдосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінностіThesis