Економічна стійкість підприємства як основа забезпечення його конкурентоспроможності - Ківер, Анастасія Вікторівна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2020)
Здійснено порівняльний аналіз поняття «економічна стійкість»; надано трактування даного поняття; досліджено взаємозв’язок та вплив рівня економічної стійкості підприємства на його конкурентоспроможність; окреслено основні складові економічної стійкості підприємства, реалізація яких сприятиме забезпеченню конкурентоспроможності підприємства.
Keywords: кафедра маркетингу; економічна стійкість підприємства; конкурентоспроможність; економічний розвиток; економічна політика; economic stability of the enterprise; competitiveness; economic development; economic policy